4 грудня 2020 23:23
5

Игорь ЦЫГАНЫК: "Мариуполь" согласился перенести поединок с "Динамо" в Киев. Это показатель нормализации отношений"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Маріуполь» – «Динамо».

- В Україні є велике класичне протистояння та мале. Це мале. Хоча напруга трішки спала між клубами. «Маріуполь» погодився перенести поєдинок до Києва. Це показник нормалізації стосунків. Я тільки «за».

Для «Маріуполя» буде принципово відібрати очки в «Динамо». Це – одне з головних завдань команди в сезоні. Це навіть пріоритетніше, ніж певне місце в чемпіонаті. Битва буде достатньо серйозна.

«Динамо» в будь-якому випадку буде думати про «Ференцварош», якому не потрібно програти як мінімум. Непросто буде киянам.

Зроблю ставку, що «Динамо» виграє з різницею в один м’яч.
хоть убей меня, но не верю, что это бесплатно.
Сховати
кто то поверил)))
Видимо відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик не в курсе что Мариуполь абсолютно все матчи первого круга проводит на полях своих соперников , ввиду того что их домашний стадион на реконструкции . Это Мариуполь просил перенести матч в Киев , а Динамо согласилось
Сховати
tori4, изначально, вроде как, они планировали именно этот матч в Марике провести. По крайней мере, на это Остап в своем интервью намекал:

http://www.dynamomania.com/news/556394-ostap-markevich-perenos-matcha-v-kiev-pomozhet-dinamo-i-odnovremenno-nashemu-gazonu
Сховати
Виктор Кроних, там поле еще не готово. Не могу понять почему все преподносят перенос матча в Киев, как акт доброй воли от будки? Ну не могли они чисто технически дома сыграть. Если бы могли, то сыграли. У будки есть два матча в году от которых зависят их премиальные. И эти матчи с ДК.