4 грудня 2020 16:26

Роман ВАНТУХ: "Доволен, что именно мой гол заложил фундамент победы над "Минаем"

У боротьбі за вихід до чвертьфіналу Кубку України жереб звів двох представників елітного дивізіону — «Олександрію» й «Минай». Сильнішою виявилася команда з Кіровоградщини, а почалося все з голу, забитого універсалом господарів Романом Вантухом.


«Рахунок 3:0 не повинен вводити в оману, — сказав гравець «Олександрії» Роман Вантух у коментарі офіційному сайту УАФ. — Адже після того, як я в дебюті забив, у закарпатців була чудова нагода відновити паритет, але вони схибили. Це був мій перший гол за «Олександрію», і тішить, що все для нас закінчилося так добре. До речі, із «Минаєм» я діяв не в захисті, а на лівому фланзі нападу. Напередодні поєдинку головний тренер Володимир Шаран поцікавився, чи зможу я закрити цю позицію. Я відповів ствердно, адже у своїй попередній команді, «Олімпіку», кілька разів грав у передній ланці. Я залишився задоволеним своїми діями в матчі з «Минаєм», хоча складно сказати, де гратиму в майбутньому. Зрештою, головне — приносити користь своєму клубу.

Звичайно, приємно, що «Олександрія» пробилася до чвертьфіналу, адже й через кубковий турнір можна здобути право виступати на міжнародній арені. Ми дуже цього хочемо! За «Олександрію» я гратиму на правах оренди до кінця сезону. Поки що мене тут усе влаштовує — як в ігровому, так і в побутовому плані. Додали впевненості у своїх силах і останні перемоги у складі молодіжної збірної України у відборі чемпіонату Європи. Це дуже цінний досвід, прикро тільки, що через віковий ценз я більше не зможу допомогти «молодіжці».