3 грудня 2020 17:41

Иван НАДЕИН: "У "Вереса" амбициозные планы относительно чемпионата и Кубка"

Однією з першолігових команд, що здобула перепустку до чвертьфіналу Кубку України-2020/2021, став «Верес», який у Млинові взяв гору над елітним «Маріуполем» - 1:0.


«Мені дуже сподобався перший тайм у виконанні наших футболістів, - сказав президент ФК «Верес» Іван Надєїн у коментарі офіційному сайту УАФ. - Підопічні Юрія Вірта помітно переважали «містян» і могли зняти з порядку денного питання про переможця ще до перерви. На жаль, підвела реалізація.

У другому таймі гра точилася вже більше на зустрічних курсах. Після того як Роберт Гегедош відкрив рахунок, «Верес» залишився в меншості, проте продовжував контролювати хід подій на полі і, вважаю, награв на перемогу.


Я дуже задоволений як тренерським штабом, так і гравцями, вони заслужили ті серйозні преміальні, які одержали вчора.


Я не приховую, що у «Вереса» амбітні плани щодо виступів на обох фронтах: у чемпіонаті ми хочемо вибороти путівку до елітного дивізіону, а в кубкових змаганнях протриматися на дистанції якомога довше.


Також тішить, що в розпалі реконструкція стадіону «Авангард». Це дає підстави сподіватися, що вже наступного сезону «Верес» зможе приймати суперників у Рівному».