2 грудня 2020 19:40
3

Ибрахим КАНЕ: "Свои действия в матче с "Динамо" могу объяснить эмоциональной нагрузкой и усталостью"

Малійський легіонер «Ворскли», який завчасно залишив поле в минулому турі у грі проти «Динамо» після отриманої червоної картки, виявив бажання вибачитися.


«Перш за все, хочу попросити пробачення у динамівця Лєднєва, проти якого зіграв грубо. Свої дії можу пояснити емоційним навантаженням та втомою наприкінці гри. Також хочу перепросити і в наших уболівальників та партнерів по команді за цю картку, яка позбавила мене можливості допомогти у відповідальних зустрічах. Свою провину повністю усвідомлюю», - зазначив Ібрахім КАНЕ.

Кане вообще ни в чем не виноват.
Его красная карточка только результат
неправедного стремления во что бы то
ни стало оправдать карточку Забарного.
В традиционном обществе одна из основных
функций мужчины - защищать женщин.
А как быть с женщиной, которая убивает ребенка?
Неужели в нормальном и современном ультра-
феминистическом обществе ответы различнны?:
Сховати
oleg, можливо тому Луческу сказав, що обидві кратки були лишніми
А щодо суспільства... На жаль, ми йдемо до різних відповідей. Демократія не погана ідеологія, але її біда в тому, що в центра знаходиться людина, вона фактично займає місце Бога. А коли на планеті кілька мільярдів богів, то свобода одних досягається за рахунок ущемлення свободи інших.
Крім того, тотальна фемінізація носить також політичний характер, в якому тирчать вуха економічних інтересів. Наприклад, Сорос нещодавно заявив про необхідність покарати країни Євросоюзу, які відстоюють християнські традиційні цінності і через те противляться гендерній політиці, яка вимагає визнання ЛГБТ та подібного. Як покарати? Фінансово.
Або ж візьмемо нашу країну. Через те, що у владі Непрофесіонали (з великої літери), назріває економічний колапс, дефіцит катастрофічний. Включити печатну машинку легко, але це тільки зробить катастрофу неминучою, лише відтягнувши її на деякий термін. Тож залишається одне, просити грошей. У Москви не можуть, бо народ їх просто змите. Лишається Європа, а там вимоги гендеру