28 листопада 2020 08:34

"Он - молодой. Ошибок у него еще будет очень много". Тренер "Львова" - об игре экс-динамовца

Післяматчеві коментарі в. о. головного тренера ПФК «Львів» Віталія Шумського після матчу з ФК «Маріуполь». Його підопічні вдома поступилися своїм суперникам з рахунком 3:1.


- Емоції, звісно ж, не найкращі, коли нема результату. Втім, якщо взяти загалом по грі, то десь ми провалили перший тайм, але подякували хлопцям за другу половину гри. Будемо з’ясовувати, що у першому таймі пішло не так.


- Особисто Ваші перші думки, чому команда видала настільки два різні тайми?


- Наразі з упевненістю не можу сказати, але здогадуюсь, що нам могло не вистачити одного дня на підготовку. Минулий тур грали лише у неділю, з Чернігова була довга дорога. Напевно, це також якийсь свій суттєвий відбиток залежало.


- Капітан Сабіно пропускав цей матч через перебір жовтих карток. На позиції бразильця з’явився молодий Романчук. Як оціните його дії у поєдинку з «Маріуполем»?


- Якщо згадати, як Романчук вийшов у «Десні» на заміну, і порівняти його з тим, який вийшов проти «Маріуполя», то він, звичайно, зіграв гірше. Втім, він – молодий хлопець, йому не варто засмучуватись. Вперше вийшов у стартовому складі. Помилок, думаю, у нього ще буде дуже багато. Головне, аби він зробив правильні висновки.


- Ваші перші кроки після такої прикрої поразки. Як Ви відреагуєте, аби до зими більше таких помилок не траплялося?


- Перш за все, треба спокійно проаналізувати наші помилки та рухатись вперед.


Додамо, що Олександр Романчук влітку покинув «Динамо», після чого перейшов у «Львів».