26 листопада 2020 20:24
9

КДК УАФ отстранил Сидорчука на три матча за фол на Корниенко

Контрольно-дисциплінарний комітет Української асоціації футболу визначив покарання для футболіста «Динамо» Сергія Сидорчука, якого було вилучено в матчі із «Шахтарем».


Відповідно до запису в рапорті арбітра матчу, футболіста ФК «Динамо» (Київ) Сергія Сидорчука було вилучено за серйозне ігрове порушення в матчі 9-го туру української Прем’єр-ліги проти «Шахтаря» (Донецьк). При цьому, за підтвердженою інформацією (медична довідка та пояснення «Шахтаря»), внаслідок цього футболіст Віктор Корнієнко отримав серйозну травму.


КДК УАФ у рамках підготовки до розгляду справи звернувся до Комітету арбітрів УАФ із проханням надати роз’яснення з приводу санкцій за застосування надмірної сили з нанесенням травми гравцю. Відповідь комітету арбітрів полягала в тому, що застосування надмірної сили є складовою серйозного ігрового порушення, а для нанесення травми супернику повинна бути застосована надмірна сила.


Враховуючи викладене, відповідно до п. 4.1 додатку 5 до Дисциплінарних правил УАФ за застосування надмірної сили з нанесенням травми передбачено відсторонення на чотири матчі.


Враховуючи пояснення ФК «Динамо» (Київ) стосовно Сергія Сидорчука як пом’якшувальну обставину, було прийнято рішення відсторонити футболіста Сергія Сидорчука від участі у змаганнях на три матчі плюс один матч умовно за застосування надмірної сили з нанесенням травми супернику.

Ожидаю наказания поскользнувшегося Мораиса.
Ну той добре, шанс для Белуце.
Ну все, теперь ожидайте чудесного исцеления Корниенко. Вот что бан животворящий делает. Интересно, кто раньше на поле выйдет, Сидорчук или Корниенко?
По Мораєсу вангую , що буде лише один матч дисквалу..Як аргумент розкажуть нам байку ,що Мораєс послизнувся ( для цього є слізне офіційне признання самого винуватця епізоду одразу після матчу) , при цьому він не наніс серйозної травми гравцю Олександрії Банаді , який згодом продовжив гру і успішно закінчив матч...Шахтар - це вам , батеньки , така собі самостійна Швейцарія зі своїми кантонами, КДК, УЄФА ,УАФ і т.д. Там свої правила панують...
Ну подивимось на рішення щодо хвойди шахтарської.
а шмораес??
Сховати
Артемидас, поскользнулся
Сховати
Поскользнулся, упал. Ничего не помню, не видел.
Артемидас, Банаду на 3 игры дисквалифицируют.