26 листопада 2020 11:20
5

Йожеф САБО: "УЕФА принял неправильное решение, это так просто не закончится"

Минулого тижня УЄФА скасував матч Ліги націй між Швейцарією та Україною через спалах коронавірусу в команді Андрія Шевченка. Дане рішення організація ухвалила через рішення місцевої влади посадити «жовто-синіх» на карантин.


Вчора ж УЄФА присудив технічну поразку збірній України в даному матчі. УАФ вже оголосила про намір оскаржити вердикт у Спортивному арбітражному суді в Лозанні. Експерт телеканалів Футбол 1/2/3 Йожеф Сабо в інтерв'ю Футбол NEWS висловив обурення таким рішенням від УЄФА.

«Я все чекав, будь-яке рішення, але тільки не таке. Як можна робити такі речі? Адже Україна абсолютно не винна. Я обурений таким рішенням як колишній футболіст і як тренер. Тому що не тільки я повинен висловитися. Нехай інші фахівці теж висловляться. УЄФА прийняв неправильне рішення. Це все так просто не закінчиться. Є чесні люди, які працюють у футболі, і вони зрозуміють, що несправедливо так ставитися до нашої збірної».
Как бы то ни было-игра должна была быть перенесена. Где спортивные принципы "фейрплей"? А то. что павелко сдал сборную-это к гадалке не ходи. Вот только что он за это получил?
А ле це пан Павелко?
Сховати
Пардон, ДЕ це Павелко, чого мовчить
То скорее надо обжаловать, а не хвастаться
Це Європа, і там все відбувається згідно закону, а не як комусь вигідно. Ми получили заслужену тех.поразку, так як УАФ не зробили нічого для того щоб її уникнути.
Згідно протоколу УЄФА у нас мало бути 13 гравців допущених до гри. Згідно законів кантону Цуг при виявлені хворих, всі контактні особи мають відправитися в карантин.
Після виявлення хворих, лікар приймає рішення відправити всю делегацію в карантин, бо так вимагає законодавство, і він його порушити не має права (навіть якщо цього дуже комусь хочеться!). УЄФА і швейцарці кажуть що готові піти нам на поступки і відтермінувати початок гри на 24 чи 48 годин. Але наші беспрєдєльщікі заявляють що ніяких других гравців вони привозити не будуть, бо в них нема паспортів (відверта брехня так як всі команди УПЛ регулярно їздять на закордоні збори, а ДК, Десн, Зоря, Олександрія грають в євро кубках і в гравців однозначно все нормально з паспортами! ). Дальше наші беспрєдєльщікі кажуть що в нас є 13 гравців з негативними тестами, а значить дайте нам грати, а на закони Швейцарії про обов’язковий карантин для контактних осіб їм насрати! Але у відповідь від УЄФА і Швейцарії чують одне, ми не можемо дозволити грати цим гравцям, бо ми не маємо права порушувати закон країни в якій відбудеться гра! Фініто ля комедія, товаріщі ! УАФ відмовившись знайти інших гравців самі підписали собі тех. поразку!
Багато хто каже, що держава не має права втручатися в футбол, але футбол (чи точніше футболісти/делегація) перебуваючи в межах країни організатора матчу живуть по законам цієї країни, і якщо по закону вони мають бути ізольовані, то тут нічого не вдієш. Тут треба не на УЄФА котити бочку а на наших павелків, які знаючи яка ситуація з короно вірусом у збірній, нічого не робили для вирішення таких ситуацій! До речі, мені цікаво якби ситуація була б навпаки, швейцарці прилітають в Україну і в них знаходять корона вірус. Якби поступили в УАФ? Думаю вони б порішали щоб гра відбулася)) і тим самим працювали б не на користь України.