24 листопада 2020 08:21

Игорь ЦЫГАНЫК: "Сама конструкция игры, которую построил Луческу, позволяет игрокам понимать, что делать на футбольном поле, чтобы давать результат"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч Ліги чемпіонів «Динамо» – «Барселона».

- «Динамо» на «Камп Ноу» показало, що може грати проти «Барселони». Думаю, що на НСК «Олімпійський» так само буде хороший футбол. Іспанці прилетіли без Мессі, Фаті, Піке та Де Йонга. Хоча ще не знати, що краще – грати з ними чи без них. У вівторок вийдуть дублери, які прагнутимуть щось довести тренеру.

У принципі, вважаю, що «Динамо» має шанси зачепитися за очки. Попри всі проблеми зі складом, сама конструкція гри, яку побудував Луческу, дозволяє футболістам розуміти, що робити на футбольному полі, щоб давати результат.

Думаю, що «Динамо» гратиме достатньо прагматично та обережно, вишукуючи свій шанс у контратаках. Упевнений, що свою нагоду кияни знайдуть. Як показує практика, оборона «Барселони» зовсім не безгрішна.

Прогнозую, що обидві команди заб’ють, а зустріч завершиться внічию. Окремо хочу поставити, що Владислав Супряга нарешті відзначиться за «Динамо».