23 листопада 2020 19:23
4

Журналист: "Встреча Суркиса и Луческу пока не состоялась. Есть договоренность встретиться после "Барселоны"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми "Циганик LIVE" розповів, що анонсована ним зустріч президента "Динамо" Ігоря Суркіса та головного тренера киян Мірчі Луческу не відбулася.


"Сталися певні події. Перед початком минулого випуску я говорив з президентом і тренером "Динамо", і вони сказали, що на цьому тижні (уже минулому - прим.) зустрінуться. Наскільки мені відомо, з певних причин ця зустріч не відбулася. А без особистої розмови президента і тренера говорити про якісь трансфери неможливо.


Як тільки зустріч відбудеться, я отримаю інформацію і обов'язково вам про це розповім. Наскільки я розумію, є домовленість зустрітися після "Барселони", - сказав Циганик.

Договорился с агентом Шаблия, чтобы встретиться с дворницей Циганика. По поводу отстранения всех инсайдов от него. Увы, встреча не состоялась из-за болезни кота уборщицы. Теперь дело перенесли в CAS. Но Циганик пообещал завтра к матчу сделать тест коту в лаборатории, сертифицированной УЕФА., Но, правда, успеет ли... Очередь большая. Там коты Леоненко впереди
Надеюсь, встреча пройдет в Цыганик-пруф режиме,
а о ее основных результатах сначала сообщит
оффициальный сайт Динамо.
Анонсую в наступному випуску "Циганик Live" : І.Циганик : " В мене є інсайдерська інформація , що зустріч Ігоря Суркіса і Мірчі Луческу відбудеться після матчу Динамо в ЛЧ проти Ювентуса...." , та вже в наступному випуску : ".... зустріч Суркіса і Луческу запланована відразу після матчу проти Ферецвароша , можливо за участю Реброва.."""
Опять Цыганика развели как лоха, или как, это чисто риторически.