22 листопада 2020 23:28

Решение УЕФА по сборной. Что думают футболисты?

Що говорять футболісти та прес-аташе збірної України про матч Ліги Націй зі збірною Швейцарії, який так і не відбувся. ЕКСКЛЮЗИВ від Профутбол Digital.


Богдан Михайличенко, захисник збірної України


Знаю, що Малиновський наче себе недобре почував. А Кривцов і Марлос перехворіли в Шахтарі, у них є антитіла. Начебто УЄФА дозволяло їм їхати на ранкове тренування, але потім делегація Швейцарії їм не дозволила. Начебто так було, у них ніяких симптомів не було.


Не знаю, це будуть вирішувати не на футбольному полі, десь в кабінетах. Я можу сказати, що не бачу в чому винна Україна. Ми приїхали, були готові зіграти, навіть не основним складом готувалися і готові були зіграти.


Андрій Пятов, воротар збірної України


У нас за регламентом було мінімум 13 польових і один воротар. Ми готові були і на наступний день грати, але вони вирішили так…


Юхим Конопля, захисник збірної України


Може, це було упереджене ставлення. Їм було так вигідно: не дозволити нам грати з ними, тому що вони самі переживали, боялися за результат, вийде – не вийде. Вони думали, що так зроблять через те, що у нас прецедент є в команді, і нам впишуть технар.


Олександр Гливинський, прес-аташе збірної України


Аналізувалися різні варіанти, але в результаті дійшли до того, що зібрати паспорти, пройти тестування, організувати чартер за той час , що залишається (одна доба) просто неможливо. У кращому разі команда могла прибути пізно увечері 18-го листопада, але давали лише 1 добу, тобто 18-го треба було вже грати. Власне, доклавши усіх титанічних зусиль, УАФ дійшла до висновку, що зібрати таку команду і зіграти 18-го листопада неможливо.