16 листопада 2020 18:48
5

Источник: Игорь Суркис и Луческу в ближайшее время проведут встречу. Будут обсуждать усиление для "Динамо"

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми «Циганик LIVE» повідомив, що найближчим часом відбудеться зустріч Мірчі Луческу та Ігоря Суркіса.


«Найближчим часом Мірча Луческу має зустрітися з президентом «Динамо», щоб обговорити подальший перебіг подій: як будуть відбуватися збори команди, яке буде підсилення.


І наскільки мені відомо, вже завтра-післязавтра має відбутися ця зустріч, де вони будуть ці питання обговорювати.


Має відбутися тренувальна товариська гра, у якій зустрінуться головна і друга команди «Динамо». І на цій грі якраз будуть обговорюватися плани на зиму і на весну. Торкнеться справа і новачків: кого треба продавати, ким потрібно підсилити команду.


Наразі Луческу сказав, що у нього немає особливих прізвищ, хто міг би посилити «Динамо». І що він буде обговорювати це з президентом, і після цього вже будуть прийматися рішення.


Зараз говорити про те, що будуть обов’язково бразильці, чи з інших країн... Луческу на цьому не наполягає. Розібравшись, він вважає, що і в українському чемпіонаті є фуболісти, які можуть підсилити «Динамо». Прізвища він поки що не називав. Він буде обговорювати це з президентом. Але підсилення обов’язково буде», - сказав Циганик.

"Звездный час" Заварова и Бессонова
Линкольн будет, которого не успели купить
Кане, Тейлор, Шахаб, перші спадають на думку, ну і звісно - новий Супряга - Кухаревич.
Бразильцев будем покупать! однозначно)))
Сховати
Александр,
Не, лучше голландцев:
— Ох, шикарные голландки. Бока — во бока! Глаза — во глаза какие!
— Вы за ними ухаживаете?
— Хм, ещё бы, с утра до вечера!
— Как бы я хотела быть на их месте!