15 листопада 2020 20:35
13

Андрей Шевченко довызвал в сборную Булецу и еще двух игроков из молодежки

Головний тренер національної команди України Андрій Шевченко прийняв рішення доповнити склад, що готуватиметься до гри зі Швейцарією, трьома виконавцями із молодіжної збірної.


Дебютні виклики отримали півзахисники «Дніпра-1» Сергій Булеца та Олександр Назаренко, а також хавбек «Шахтаря» Георгій Судаков. Щоправда, один із цієї трійки, Назаренко, уже тренувався з головною командою країни влітку 2019 року під час спільного збору національної та молодіжної збірних.

Дебютанти прибудуть до розташування синьо-жовтих у понеділок увечері: регулярний рейс приземлиться в аеропорту Цюриха близько 19-ї години за європейським часом. До вильоту з Києва викликані гравці повинні пройти ПЛР-тести. У разі отримання негативних результатів вони зможуть вирушити до Швейцарії.


Тим часом національна команда уже прибула до Люцерна та розмістилася у готелі Radisson Blu.


Одразу після прильоту до Швейцарії надійшли результати тестів, зроблених сьогодні вранці в Німеччині. Приємно повідомити, що всі вони негативні, а отже, 21 гравець може спокійно готуватися до матчу зі швейцарцями, який відбудеться 17 листопада.


Олександр Гливинський, прес-аташе національної збірної України

Шуранова в сборную и Цитаишвили
БУЯ а ты на куя? Думал Шевченко праздновая виликую игру против Германии... Да лучше проиграть 0:8 чем смотреть игру катая мяч на своей половине поля...
Як на мене, Юрченко варіант в центр, там з пасом та ударом все ок!
Аууу!!! Буяльський, Петряк!!! Ні?
Судакову и Назаренко в Национальную сборную рановато а вот Кочергин И Буяльский пригодились больше
Сховати
Serg, Судакову точно рано, Назаренко не рано, с учётом нынешних проблем сборной с фланговыми форвардами.
По Булеце понятно.
Но тупо, не вызывать Буяльского, опытный, может и на фланге сыграть если надо.
P.S. Играй Леднев сейчас в Заре, и его б довызвали, а так...
Сховати
Ватель, Леднев не рассчитал свои силы или намеренно предпочем банку в Динамо основе Зари.Шансов на поездку на Евро у него практически нет ввиду того,что практики не будет-если в аренду не уйдет.
А с Буяльским конфликт скорее всего какой то у Шевы.Понятно,что Буя-это не панацея,но в нынешней ситуации он и к примеру Юрченко очень даже сгодились на подмену,тем более в свете того,что у Зинченко и Малиновского есть микроповреждения.
Там разнарядка, сколько игроков Шахтера, столько и игроков Динамо нужно вызвать. Квоту нарушать нельзя. Тем более, что на Евро-20/21 уже забронированы места для трех пассажиров Марлос, Мораес и Коваленко. Их трогать нельзя, нужно везти хоть тушкой, хоть чучелом, но везти надо.
Удачі, на Булецу буде цікаво подивитись, якщо дасть Шева йому час.
Але думаю найбільші шанси таки зіграти у Назаренко.
От Шева... Шева.... вызови ж Буяльского... ответственный матч и молодых позвал... ппц просто
Сховати
Александр, який Буяльський, ще цього партача в збірній не вистачало, я вже дні рахую, коли його збагрять разом з Сидорчуком в Туреччину.
Сховати
FC Kyiv United, шкода, що соатнні
FC Kyiv United, я хотів сказати, що мені шкода, що останній рік Ви не дивились матчі Динамо :) Я сам не знаходив відповіді на запитання: "Що роблять в команді Буяльський та Андрієвський?" Але треба визнати - за останній час Буяльський дууууже додав, він виконує багато корисної роботи, і навіть забиває. То ж не погоджуюсь з Вами.