15 листопада 2020 19:46
5

Менеджер сборной Украины: "Не было никакой необходимости в экстренной эвакуации динамовцев"

Старший менеджер національної команди Олексій Таргонський прокоментував історію з організацією чартеру для інфікованих гравців збірної України.


«Одразу після того, як тест на COVID-19 виявився позитивним у п’яти представників збірної України, ми з’ясували процедуру, за якою збірники могли бути доставлені додому.


Для початку слід було дочекатися дозволу місцевої влади на те, щоб інфіковані особи залишили територію Німеччини. У день гри, 14 листопада, представник місцевої влади Лейпцига повідомив, що дозвіл отримано, і хлопці мають залишити країну до найближчого понеділка. Українська асоціація футболу одразу ж замовила 180-місний літак «Ембраєр», який із дотриманням медичного протоколу був готовий перевезти збірників до Києва.


Паралельно з нами сконтактувався англійський «Вест Хем», який повідомив, що бере на себе організацію доставки свого гравця, Андрія Ярмоленка, безпосередньо до Лондона. Ярмоленко, до слова, вилетів до Лондона сьогодні в першій половині дня, як і представник «Шахтаря» Віктор Коваленко на чартері, організованому УАФ, до Києва. Разом із Віктором мали летіти й три динамівці — Віктор Циганков, Сергій Сидорчук та Вадим Комардін. Ми запланували виліт на ранок неділі, аби хлопці спокійно подивилися у своїх готельних номерах матч Німеччина — Україна, а не їхали в аеропорт пізньої ночі, як, власне, і сталося. Необхідності екстрено евакуювати динамівців у суботу вночі не було жодної».

Хороший понт дороже денег. Вот это такси для одного Коваленко - 180 местный самолёт.
Ну если не удалось заказать Ембраєр EMB 110P на 20 мест, то нужно было заказывать Airbus A380 на 700 мест. Чего там мелочиться, гулять так гулять. Корона все спишет.
Різниця величезна. Віктор приїхав додому і його зустріли рідні. Свій день народження він розпочав у родинній атмосфері, а не повернувся додому у другій половині дня, провівши його у стресовому і тривожному очікуванні. ІМС потурбувався про своїх гравців і вивіз їх додому. Як справжній президент. Родина Циганкова за це дуже вдяна. Як і сам гравець.
Не буває 180-місних Ембраєрів.
Сука врёт и не краснеет!