14 листопада 2020 08:29

Роберто МОРАЛЕС: "Верю, что свою долю невезения сборная Украины уже исчерпала в матче с поляками"

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес підготував прогноз на матч Ліги націй Німеччина – Україна.


- Вірю, що свою долю невезіння збірна України вже вичерпала у матчі з поляками. Наведу як приклад один із забутих класних поєдинків національної команди (ще за часів Блохіна) у кваліфікації до чемпіонату світу-2006. Тоді ми грали проти збірної Туреччини, виступили дуже добре, але поступилися вдома 0:1. Втім, на виїзді, граючи в непоганий і конструктивний футбол, ми перемогли 3:0, хоч і продемонстрували менший рівень готовності.

Можливо, те саме відбудеться і зараз. З поляками ми справді відіграли добре за якістю футболу.

Німеччина – команда вище класу, очевидно, вище у будь-яких розкладах. Відсутність Сане – плюс для українців.

Є таке поняття як негативна чи позитивна динаміка. У збірної України у процесі розвиту є позитивна динаміка. У збірної Німеччини в останні роки її немає.

Дивлячись на матчі Швейцарії, яка показала, що з цими німцями можна боротися, я готовий ризикнути. По-перше, я вважаю, що обидві команди заб’ють у цьому матчі. Кортить поставити ще на успішний результат, але я запропоную фору на збірну України з форою (+1). Це найрозумніші ставки в цій ситуації, як на мене.