14 листопада 2020 08:14

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Желаю удачи сборной Украины, однако не верится, что Германия потеряет очки"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на Ліги націй Німеччина – Україна.

- Я уважно дивився матч Німеччина – Чехія. Льов обрав дуже експериментальний склад, після гри Йоахім зазначив, що такий вигляд збірна матиме востаннє. Простежуються проблеми німців в організації гри. Чехи дуже достойно зіграли і поступилися лише в один м’яч.

Німеччина зараз не така переконлива, як Іспанії чи Франція. Розумію усіх спеціалістів, які оптимістично дивляться на майбутній поєдинок. У принципі, якщо вийде основний склад і зіграємо як проти Польщі, то шанси не програти є.

Німеччина – беззаперечний фаворит, як не крути. Це сильніша команда. Проте це не означає, що в нас немає шансів. Шанси завжди є, навіть коли їх немає. Усе залежить від настрою підопічних Шевченка. Дисципліна й порядок завжди б’є клас!

Я бажаю удачі збірній України, проте не віриться, що Німеччина втратить очки. Я зроблю ставку, що обидві команди заб’ють. Не буду гадати, з яким підсумком завершиться гра. Усі оптимісти, а я – песиміст, отож мене можна лише приємно здивуват