13 листопада 2020 21:15
3

Решение о проведении матча Лиги наций Германия - Украина примут власти Лейпцига

Нинішні Covid-реалії, з одного боку, стають дедалі більш моторошними, а з іншого — усе більше загартовують спортсменів психологічно.


Робочий розпорядок передігрового дня національної команди України не змінили навіть позитивні ПЛР-тести. Ця інфомація лише на 25 хвилин відклала виїзд на офіційне тренування й на 15 хвилин — сам початок заняття. Оскільки результати досліджень надійшли до табору синьо-жовтих за годину до від’їзду на «РБ Арену», знадобився певний час для того, аби узгодити з УЄФА наступний план дій. Після того, як інфіковані гравці Андрій Ярмоленко, Сергій Сидорчук, Віктор Коваленко та Віктор Циганков, а також менеджер Вадим Комардін були ізольовані у своїх готельних номерах, решта команди виїхала на тренування.


Нині тренери можуть розраховувати на 17-х польових гравців і чотирьох воротарів, один з яких залишиться поза заявкою, оскільки більше трьох голкіперів заявляти на матч просто не можна.


Головне, щоб завтрашні повторні тести на коронавірус не дали нових позитивних результатів. Сама процедура має відбутися о 13.00 за європейським часом. До завтрашнього ранку міська влада Лейпцига повинна ухвалити рішення щодо проведення поєдинку, однак німецькі організатори наразі сподіваються, що матч відбудеться як заплановано.


У будь-якому разі, у нинішніх реаліях слід дочекатися остаточного комюніке від органів місцевого самоврядування. Також буде ухвалено рішення щодо того, чи необхідно буде інфікованим футболістам відбувати всю ізоляцію на місці, і як вони зможуть дістатися своїх домівок.


Тим часом національна команда позитивно налаштовується на завтрашній день, не відкладаючи підготовку на потім. Під керівництвом Андрія Шевченка гравці провели передматчеве тренування, в якому традиційно велику увагу було присвячено тактиці. Зміни у складі, до яких доклав руку коронавірус, вимагають від тренерів оперативної перестановки виконавців. З іншого боку, збірники знайомі зі структурою гри команди, тому виконання ігрових завдань має бути їм до снаги.

Циганков і Ярмола - це втрата для команди
Нахрена эти игры? Ни сборная не сыграет, и в клубе жопа.
Сховати
Сергей, эти игры с лучшими командами Европы! И в каком бы мы ни были составе - грандиозный опыт! Ковиды пройдут, а опыт останется! К тому же клубные динамовские футболисты получили аж 2 лишние недели для восстановления...