11 листопада 2020 09:06

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Польша - серьезная команда. Впрочем, украинцам по силам "прибить" такого соперника"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на товариський матч Польща – Україна.


- Думаю, що в цій грі Шевченко (а він тренер з мізками!) побереже футболістів, на яких впало велике навантаження у чемпіонатах і Лізі чемпіонів. У нас є легіонери, які мало виступають в клубах, тому доцільніше їх зараз випустити.


Польща – серйозна команда. Утім, українцям до снаги «прибити» такого суперника. Україна – незручний опонент для поляків. Так, були в нас поразки, проте це виняток з правила.

Бачу команду Шевченка незначним фаворитом, хоча букмекери мають протилежний погляд.

Зінченко, Малиновський і Ярмоленко рідко грали повні матчі останнім часом. Не можна сказати, що вони були так завантажені, як, приміром, Циганков. До того ж повертаються до форми гравці «Шахтаря», які подужали коронавірус. На вістрі діятиме Яремчук. Отож команда буде непогана. Гадаю, що Шевченко має «матеріал», з яким можна успішно попрацювати проти Польщі.

На мій погляд, найголовніший матч збірної України в цьому циклі не проти Німеччини, а проти Швейцарії. Отож важливо зараз дати практику футболістам, які мало виступали.

Якщо Швейцарія не обіграє в наступному матчі Іспанію, то ми залишаємося в дивізіоні. Малоймовірно, що іспанці поступляться, отож для збірної України цей цикл матиме радше тренувальний вигляд.

Команда Шевченка зараз не перебуває під тиском, проти Польщі, припускаю, вийде досить бойовий склад, отож прогнозую, що українці можуть здобути позитивний результат на виїзді. Ми для поляків незручний суперник, якого вони остерігаються.