10 листопада 2020 20:34

Вадим СКИЧКО: "Если надо будет, то Польша и Левандовски выпустит под конец игры"

Збірна Польщі жодного разу не перемагала Україну вдома. «Кадра» була сильнішою у 2000 у Києві завдяки голам Олісадебе та на Євро-2016 у Марселі, але ніколи на території Польщі. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко вважає, що поляки з усіх сил намагатимуться виправити цю прикрість.


- 1:1, 1:1, 1:3. Збірна України в гостях у сусідів з Польщі завжди здобувала непогані результати. Цього разу все ризикує змінитися. У «жовто-синіх» величезні кадрові втрати, хоча до цього вже доводиться звикати. Навіть нема сенсу перелічувати усіх на кого не може розраховувати Андрій Шевченко. Показовою є травма Артема Кравця, якого довикликали до лав збірної через ковід у Владислава Супряги. Форвард «Коньяспора» теж не зіграє проти поляків.


Господарі, за словами їхнього наставника Єжи Бженчека, в матчі проти України дадуть відпочити тим, хто втомився від скаженого єврокубкового графіку. Під ці риси вочевидь потрапляє лідер «Кадри» Роберт Левандовськи. Таке рішення поляків є цілком логічним, бо попереду у них матчі з Італією та Нідерландами у Лізі Націй.


Але є кілька «але». По-перше, у складі Польщі не так багато гравців, які є перевантаженими у єврокубках. З основних крім Левандовськи це ще хіба Кендзьора та Щенсни. Відповідно, їх можна спробувати замінити. У поляків нема купи травм або епідемії ковіда. По-друге, 11 листопада – це День незалежності Польщі. На таку дату «червоно-білі» зобов’язані потішити своїх шанувальників. Якщо буде потрібно, то й великого та могутнього Левандовськи випустять під кінець гри.