4 листопада 2020 10:49
3

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Молодые игроки "Динамо" имеют просто невероятный шанс"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч Ліги чемпіонів «Барселона» – «Динамо».

- Узагалі не зрозуміло, яким буде «Динамо» в середу. У команді аналогічний спалах коронавірусу, який був у «Шахтарі». Захворіли футболісти, тренери й персонал.

Не забуваємо, що наступний матч у чемпіонати проти «Шахтаря». У Луческу зараз вибору не буде, гратимуть ті, хто буде здоровий. Сумніваюся, що кияни претендують на завоювання очок на «Камп Ноу».

Якщо поставити на шальки терезів матчі проти «Барселони» в Лізі чемпіонів і проти «Шахтаря» в УПЛ, то перемога над «Гірниками» має більше ваги.

У «Динамо» гратимуть молоді виконавці, які можуть або здивувати, впертися та зачепитися за результат або з тріском програти.

У «Барселоні» теж не все гаразд. Однак склад дуже сильний. Ціна двох гравців – ціна всього «Динамо». Втім, у клубі постійні конфлікти. Вже пішов президент Бартомеу. Це все вилилося в невтішні результати: по 2 перемоги, нічиїх і поразок у шести матчах Ла Ліги. Незвично бачити «Барселону» на 12-му місці.

Думаю, що в Іспанії читають пресу, знають про ситуацію в «Динамо». Можливо, повториться ситуація, яка була в матчі «Шахтаря» проти «Реала», коли мадридці грали як піжони?

Молоді гравці «Динамо» мають просто неймовірний шанс. Хто міг подумати, що третій воротар Нещерет гратиме проти «Барселони». З одного боку це добре, з іншого – важко передбачити наслідки.

За логікою, «Динамо» має поступитися «Барселоні». Київська команда нічим не краща за каталонську. Зроблю ставку, що «Барселона» виграє з різницею в два чи більше голів. Дуже хочу, щоб мій прогноз не справдився. Втім, логіки в позитивному результаті українців я не бачу.
"Київська команда нічим не краща за каталонську" - це що жарт?
Молоді гравці Динамо - це не молоді бразіли Шахти - між ними пропасть в індивідуальній майстерності. А Шахта обіграла Реал якраз завдяки високій індивідуальній майстерності, вмінню грати швидкими передачами в один-два дотики. Нажаль, українців з такими технічними даними - на пальцях однієї руки на 40 мільонів. Привіт дитячим тренерам!!!
Сховати
Alex, Кроты обыграли реал в первую очередь из -за недооценки испанцев)
Сховати
Суповой набор, и это тоже...