4 листопада 2020 09:45

Вадим СКИЧКО: "Месси должен быть центральной фигурой "Барселоны" в игре против "Динамо"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко знає, хто видасть помітний перформанс на «Камп Ноу».

- Хотілося би назвати когось із гравців «Динамо», але у це не віриться. Втрати киян колосальні. Особливо вони відчуваються у воротарській та захисній ланці. Як слушно зауважив Карлос де Пена: «не за таких обставин хотілося би зустрітися з «Барселоною».

Каталонці вихідними знову втратили очки у чемпіонаті, тому будуть надзвичайно вмотивовані. У Ла Лізі команда Рональда Кумана аж на 12 сходинці. Каталонців нещадно критикують, тож результати у ЛЧ можуть бути їхньою відповіддю на усі закиди.

А ще у складі «Барси» є основна мішень для критики – це Ліонель Мессі. Аргентинець від початку сезону відіграв вісім матчів за клуб без замін, але усі його три м’ячі було забито з пенальті. Востаннє Лео відзначався за «Барсу» з гри у матчі проти «Наполі» у серпні. Саме Мессі має бути центральною фігурою у грі проти «Динамо» та спробувати нарешті забити не з позначки. Мессі забивав у обох попередніх зустрічах із «Динамо». За нинішніх обставин він зобов’язаний зробити це знову та навіть неодноразово.