4 листопада 2020 09:41

Роберто МОРАЛЕС: "Весьма вероятно, что Нещерет сможет громко заявить о себе на "Камп Ноу"

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес підготував прогноз на матч Ліги чемпіонів «Барселона» — «Динамо».

- Багато хто порівнює кадрову кризу «Динамо» перед матчем у середу з ситуацією, в якій опинився «Шахтар» напередодні матчу з «Реалом». Частково, справді, кадрова криза тотожна. З іншого боку, різниця є. Начебто у донеччан були Тете, Соломон, Маркос Антоніо і, як з’ясувалося, Корнієнко. У киян ж діра на лівому фланзі захисту та на диво по два фактично рівноцінних гравці на флангах атаки.

Головна ж різниця в тому, що «Реал» тоді бачив перед собою лише ель-класіко, а от «Барселона» не має такої мети, яка б застилала їй очі на найближчі дні. Зміни у каталонців відбуваються важко, адже Куман не просто веде досить ґрунтовну перебудову, він робить це з типовою для нього різкістю, котра не раз заважала його тренерській кар’єрі.

Команда заводиться лише після «чарівного копняка» – програли «Хетафе», розбили «Ференцварош», програли «Реалу», прибили «Ювентус», втратили очки з «Алавесом». Наразі їй знов потрібно реабілітуватися.

Досить вірогідно, що голкіпер Нещерет зможе гучно заявити про себе на «Камп Ноу», а ось його команда – ні. Малувато серйозного досвіду у цього складу киян.

«Барселона» переможе, фора (-2).