28 жовтня 2020 09:09

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "Думаю, что "Динамо" сможет добыть положительный результат на выезде"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалах «2+2» і MEGOGO Олександр Золотогорський склав прогноз на матч Ліги чемпіонів «Ференцварош» – «Динамо».


- У Будапешт не приїхали Миколенко та Бущан. Це лідери команди. Віталій останніми матчами дуже добре діяв на лівому фланзі, його не вистачатиме «Динамо». Георгій узагалі впіймав свій зірковий час у збірній та клубі. Тепер у воротах киян стоятиме Денис Бойко.

Думаю, що «Динамо» зможе здобути позитивний результат на виїзді. «Ференцварош» за кадрами набагато слабший. Водночас буде досить сильний спротив, цього теж потрібно чекати.

Якщо говорити про турнірну стратегію, то як казав Луческу, щоб вийти в Лігу Європи, потрібно обійти «Ференцварош». Отож у цій зустрічі можна зіграти внічию, а матч-відповідь у Києві все вирішуватиме.

Думаю, що вперед з перших хвилин ніхто не буде бігти. Не сподівайтеся на велику кількість забитих м’ячів. Мій прогноз – «Динамо» не програє і тотал менше 3,5 голів. Цей варіант якщо не залізний, то близький до цього.