27 жовтня 2020 09:01
9

Источник: Ризнык летом перейдет в "Шахтер", а Пятов закончит карьеру после Евро-2020

Журналіст Олег Ящук в ефірі «Футбольного формату» розповів, що голкіпер «Ворскли» Різник перейде в «Шахтар».


«Фактично уже вирішене питання щодо Різника. Що влітку він перейде до донецького «Шахтаря». Можливо, уже найближчим часом підпишуть з ним попередній контракт.


А щодо Андрія П’ятова, то є інсайд, що з великою імовірністю після Євро-2020 він закінчить професійну кар’єру», - сказав Ящук.

Предсказуемо, что в кротовню. Для них он важнее, да и тропинка протоптана из Полтавы.
Может еще ДК успеет перехватить,потенциально сильнейший вратать в ЧУ.
Сховати
Ширинкович, вместо кого у нас он будет играть? Бущан, Бойко, Нещерет, Кучерук в аренде... Неплохие ведь воротники, их до ума доводить нужно.
Сховати
Нико, Бущана тяжело будет вывести на новый уровень,он будет чередовать классную игру на линии с дикими ляпами на выходах.Бойко уже сейчас хуже Бущана.Нещерет в дубле не впечатляет,а Кучерука в взрослом футболе еще никто не видел.Если хотим закрывать вратарскую позицию-надо проворачивать этот трансфер.ИМХО
Бущан в кожному матчі допускається помилок і не тільки на виходах. Потрібен воротар який , може не буде спасати божевільними сейвами, але буде брати те що повинен. В кожному матчі в Жори помилки, потенційно гольові, в кожному.
Сховати
Jmuryk, в чотирьох матчах кваліфікації ЛЧ у Бущана було тільки дві серйозні помилки, проте виручив він разів десять! Якби брав свої м`ячі і не рятував би сейвами, голів було би в п`ять разів більше. Тому не треба акцентувати увагу лише на помилках.
Сховати
Точніше в 4 матчах ЛЧ всього (не лише кваліфікації).
Ширинкович, да не перехватять. в ахметки бабосів побільше...на жаль. а ДК треба було раніш думать що до різника.
Ящук конечно еще тот балабол, но кротам нужен вратарь, Трубин пока не тянет на первого номера, многовато ключевых ошибок,, Ризнык смотрится уверенней.