27 жовтня 2020 08:10

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Конте - не пижон, потому разберет "Шахтер" "на запчасти"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Інтер».


- «Шахтар» у непростій ситуації. Чимало гравців вилетіло через коронавірус з тренувального процесу, а тепер триває відновлення та набуття форми.


Думаю, що в «Інтера» не буде недооцінки, зважаючи, що «гірники» грають вдома і вже мають три очки. Конте – не піжон, тому розбере суперника «на запчастини». Вважаю, що в донеччан не буде стільки простору проти італійців, як це було з «Реалом».


«Інтер» грає в’язко. У Конте дуже чіткий баланс у грі. Якщо буде здорова «мафія» (Лукаку й Мартінес), то італійці знову виграють.


«Шахтарю» зараз буде ризиковано кидати в бій тих гравців, які лише одужали. Швидше за все, великих змін після матчів з «Реалом» і «Ворсклою» не буде. Каштру – не Гаррі Поттер, аби футболісти моментально відновили форму.


З іншого боку, це шанс для молоді. Про Корнієнка в Європі заговорили після перемоги над «Реалом». Граючи в таких матчах, Віктор може звернути на себе увагу скаутів і зробити собі кар’єру. Головне – не перегоріти.


Утім, у дива я не вірю. Враховуючи структуру гри, школу та схему Конте, я думаю, що «Шахтар» має обмаль шансів. Прогнозую, що «Інтер» виграє щонайменше з різницею в два м’ячі.