26 жовтня 2020 16:20
6

Журналист: "Динамо" как-то договаривается с "Минаем". А "Шахтер", по сути, поставил "Ворсклу" в позу"

Ведучий шоу «ТаТоТаке» Андрій Сеньків в ефірі нового випуску розповів, що «Шахтар» категорично не хотів, щоб матч с «Ворсклою» проводився в Олександрії.


Нагадаємо, у Полтаві поєдинок не міг відбутися, бо місто перебуває у червоній зоні карантину.


«Шахтар» не хотів їхати в Олександрію. Це було очевидно за три дні до матчу. Тому що їм було це абсолютно незручно. І «Шахтар» почав шукати причини, чому цей матч в Олександрії може не відбутися. Таких причин дуже багато. І «Шахтар» почав докопуватися до деталей.


«Ворскла» їм звільнила свій готель в Кременчузі. Вони також не хотіли на це іти. І поставили, по суті, «Ворсклу» в позу. «Ворскла» звернулася в УПЛ. За нашою інформацією, УПЛ не почала врегульовувати конфлікт, а сказала, що клуби вирішать, на те вона і погодиться.


За день до матчу, за нашою інформацією, «Шахтар» сказав, що готовий грати в Дніпрі. Бо їм зручно там зіграти домашній матч «Ворскли». Але «Ворсклу» це дуже сильно обурило, і пішов внутрішній конфлікт. «Шахтар» настоював на тому, щоб обидва матчі сезону провести у Києві. На що «Ворскла» сказала, що давайте цей тур зіграємо у Києві, а наступний – у Полтаві. І на таких умовах вони домовилися.


«Динамо» ж якось домовляється з умовним «Минаєм». Це вирішується між керівниками клубів, тихо і спокійно. Навіщо це все було перетворювати на фарс і нагинати «Ворсклу» через коліно, мені не зрозуміло», - сказав Сеньків.

Мне вот интересно: если б Ворскла приехала и вышла на матч в Александрии как номинальные хозяева, а кроты не явились бы на игру, чтоб тогда было? Получили бы кроты техническое поражение или нет?
Сховати
Paramon1927dk, не отримали б тех поразку, ахметка викупив би полюбому.
заї.али вже ці татарські прихвостні.
кроти смердючі коли вже вас бог покарає
Донецьким усе можна!!!
Бо це кРОТИ сєпарскиє!!! Їх чемпіонат - днр-овський, а стадіон - "дАУНБАС-хЄРЄНА"!!! Технічна поразка і КРАПКА!!!