26 жовтня 2020 11:59

"Ингулец" примет "Зарю" в Запорожье

На адресу футбольного клубу «Інгулець» надійшов лист-звернення від футбольного клубу «Зоря» (Луганськ) з проханням перенести поєдинок 8-го туру, який мав відбутися 1-го листопада в Кропивницькому, до Запоріжжя, а вже матч другого кола між командами, призначений на 10 квітня 2021-го року, зіграти в Кропивницькому. Своє клопотання луганчани мотивують прагненням уникнути зайвого переїзду до Кропивницького з метою більш якісної підготовки до виступів у груповому турнірі Ліги Європи, адже тут «Зоря» має дуже щільний графік, який потребуватиме чимало організаційних клопотів, та й для відновлення футболістів, яким доведеться виступати одразу «на трьох фронтах» - в Лізі Європи, а також в Чемпіонаті та Кубку України, цей час також зайвим не буде.


Зокрема, 17 жовтня «Зоря» прийматиме ковалівський «Колос», після чого вилетить до Англії, де 22 жовтня зіграє першу гру групового турніру з «Лестер Сіті», вже 24 жовтня має приймати львівський «Рух», 29 жовтня – португальську «Спортінг Брагу», а 5 листопада - грецький АЕК. Зрозуміло, що за такої насиченості матчів здійснити поміж ними ще й виїзд до Кропивницького для команди буде додатковим виснажливим навантаженням.

Виходячи з цього та враховуючи дружні партнерські взаємини, які складаються з ФК «Зоря», а головним чином – вболіваючи за виступи усіх українських команд в міжнародних змаганнях, ФК «Інгулець» йде назустріч клопотанню луганчан і дає згоду провести гру 8-го туру, яка має відбутися 1-го листопада 2020-го року і офіційно вважатиметься домашньою, на «Славутич-Арені» в Запоріжжі.