25 жовтня 2020 15:30

Игорь КОГУТ: "Тренерский штаб расскажет о сильных и слабых сторонах "Динамо"

Півзахисник СК «Дніпро-1» Ігор Когут відповів на запитання клубної пресслужби після переможного гостьового матчу проти ПФК «Львів» (3:1):


— Ігоре, у зв’язку з тим, що «Львів» займає останнє місце в турнірній таблиці, не було перед матчем відчуття, що перемога тут буде легкою?


— Ні в якому разі. Ми серйозно налаштовувалися на матч і те, що у Львові буде непросто нам постійно казав головний тренер, буквально кожного дня. І це підтвердила гра. Хочу сказати, що не дивлячись на те, що «Львів» знаходиться на останньому місці, але грати проти них досить незручно.


— Неозброєним оком видно, що команда ожила. Які тут все ж таки головні фактори, і чи усе залежало від головного тренера?


— В команді відбувся психологічний струс, пішов емоційний підйом, а сам колектив став більш згуртованим. За рахунок цього і пішли перемоги, а футболісти залишились ті ж самі, просто настрій всередині команди змінився.


— Сьогодні команда забила три голи-шедеври. Твій був першим. Як це було?


— Отримав м’яч, подивився по сторонах, адже думав віддати передачу, але захисник суперника відклеївся і побіг за Назаренком, а сам я побачив, що воротар трохи вийшов з воріт, тому і вирішив завдати удар у пів сили – вийшло, що забив (посміхається).


— Вітальні повідомлення на телефон вже прийшли? Що пишуть?


— Так, щось писали, але я не встиг ще прочитати, адже відповідав за музику у роздягальні (посміхається).


— Попереду у команди протистояння з «Динамо». Можуть дніпряни здивувати суперника і всю футбольну Україну?


— Ще сьогодні і завтра ми радіємо, а потім почнемо готуватися до наступної гри, переглядати і вивчати суперника, а тренерський штаб розповідати про сильні і слабкі боки «Динамо». У футболі немає нічого неможливого. Зрозуміло, що буде важко, але шанси є завжди.


— Олексій Чичиков присвятив свій гол батьку, який нещодавно пішов з життя. Кому свій забитий м’яч присвячуєш ти?


— Родині, друзям, вболівальникам. Ми розділимо цей гол на усіх.