25 жовтня 2020 10:35

Богдан САРНАВСКИЙ: "Главный тренер нам расскажет, что нужно делать в матче с "Динамо"

Голкіпер СК «Дніпро-1» Богдан Сарнавський поділився власними враженнями від переможного гостьового поєдинку проти своєї колишньої команди ПФК «Львів» (3:1):


— Богдане, у команди друга перемога поспіль в чемпіонаті. Можна сказати, що все вже налагодилось?


— Я би поки що так не сказав, що усе вже налагодилося. Для нас ця перемога просто черговий крок вперед, який ми зробили. У нас попереду ще велика дистанція, на якій ми будемо боротися, і у кожному матчі намагатимемося здобути три очки. Звичайно, що сьогодні наша команда була під натхненням минулої перемоги над «Десною», і ми налаштовувалися у Львові тільки на те, щоб вивезти звідси три очки, чого ми і досягли. Хоча і була деяка нервовість. Головний тренер нам казав, що «Львів» — це досить міцна команда. що вони сьогодні і показали. Вони непогана тиснули і захищалися, але ми зуміли все це переломити і забили три чудових голи.


— Тобі не вдалося сьогодні зіграти на нуль. Не було хвилювань за рахунку 2:1, що суперники можуть відновити рівновагу?


— Хвилювань не було, адже якщо я почну переживати, то усі це побачать і вся команда буде мандражувати. Я навпаки повинен бути повністю впевнений і буду намагатися так робити і далі, адже нам потрібно, щоб у захисті все було спокійно, а попереду ми вже розберемося. У нас у нападі чудові виконавці. Хочу привітати і Артема Довбика, і Ігоря Когута, і Олексія Чичикова – останній взагалі дивовижний гол забив. Хочу усіх їх привітати із забитими м’ячами – вони сьогодні молодці!


— Попереду протистояння з «Динамо». Що потрібно команді, щоб здивувати суперника?


— Треба слухати головного тренера і він нам розповість, що треба робити (посміхається).