22 жовтня 2020 18:12

Александр ГРИЦАЙ: "У "Зари" агрессивная схема, под которую очень трудно подстроиться"

Коментар старшого тренера «Руху» Олександра Грицая напередодні матчу «жовто-чорних» проти його колишньої команди.


- У «Зорі» в мене залишилось багато друзів. Там я багато часу провів як футболіст і встиг попрацювати тренером. Ця команда для мене справді не чужа. Чи на користь «Руху» той факт, що посеред тижня «Зоря» грає у єврокубках? У цієї медалі дві сторони. Після гри у Лізі Європи вони однозначно будуть у тонусі. Можу лише побажати їм успіху у сьогоднішньому поєдинку проти «Лестера», обов’язково подивлюсь гру, а вже у неділю зустрінемось з ними на футбольному полі.


Зрозуміло, що луганський колектив дуже організований. Вже ближче до матчу ми проаналізуємо «Зорю» по персоналіях, але зараз не хочу виділяти у стані луганців когось конкретно. Вони сильні саме завдяки своїм командним діям. Це один з тих клубів УПЛ, які грають ромбом всередині поля. Це цікава та агресивна схема, під яку дуже важко підлаштуватись.


Позитивних емоцій після перших шести турів у нас не так багато. У нас лише 2 залікові пункти, але в цій ситуації нам потрібно ще більше працювати. Зараз стараємось підключати до тренувального процесу головної команди і гравців молодіжного складу. Одразу кидається в очі, що хлопці добре готові. Позитивний результат у матчі із «Зорею» досягнемо тільки у тому випадку, якщо викладемось на повну.