18 жовтня 2020 14:02
1

Виктор СКРИПНИК: "Ощущение, что у нас украли победу над "Колосом"

В інтерв’ю ПРОФУТБОЛ Digital головний тренер Зорі Віктор Скрипник прокоментував результат матчу з Колосом, який закінчився з рахунком 1:1. Зокрема, наставник луганців висловив своє невдоволення призначеним пенальті на останніх секундах поєдинку:


Зараз по гарячих слідах зрозуміло, що такий результат незадовільний. Як Ви оціните гру? Пенальті був чи ні, на перший погляд?

Ви знаєте, зараз така тенденція, що наговориш після гри, а потім санкції, я і мій клуб постраждаємо. Я скажу, що ми залишилися на одному місці, у нас нічого не міняється. Я можу пригадати сто таких моментів, коли говорять, що це притиснута рука і в центрі поля таке не свиститься, а коли в штрафному майданчику на останній секунді гри, то одразу ставиться. Я можу зараз згадати буквально попередній тур, коли за 5 метрів до штрафної зони ставляться пенальті. Сьогодні було щось схоже. Все стабільно в нашому футбольному господарстві. Запитання, як вони були, так і залишаються.

По грі можу сказати комплімент своїй команді. Ми грали в гарний, якісний футбол з врахуванням того, яке було поле. А останні хвилини зрозуміла реакція суперника, які грають довгими передачами, тим паче стандарт наприкінці поєдинку – це великий шанс. Ще раз кажу, таке відчуття, ніби у нас вкрали перемогу, ніби ми програли.

В чому складнощі гри з Колосом, і чи можна назвати це репетицією перед Лестером?

Які складнощі? Ми до цього чотири рази грали і перемагали. Так само і сьогодні, 90 хвилин зіграли і вели у рахунку 1:0. У нас не було ніяких складнощів. Будь-яка команда заслуговує поваги, так само і Колос, яка грає в футбол і хоче заробляти очки. Вони чотири гри до цього не програли. Сьогодні була п’ята. З цим можна їх привітати. Ми дивимося на себе і задоволені тим, як граємо у футбол, але незадоволені, що ми заробили не три бали, а лише один.
Абсолютно точне визначення того що трапилося на полі - суддя вкрав перемогу, придумавши пенальті!