16 жовтня 2020 12:05

Коронавирус мешает Михайленко возглавить кипрский "Пафос"

Михайленко досі не в Пафосі


30 вересня медіа-ресурси повідомили про те, що Дмитро Михайленко очолив кіпрський «Пафос», але на офіційному сайті клубу про це досі нема інформації. Про цю ситуацію ми запитали в самого тренера. Ось його відповідь:


- У зв'язку з пандемією коронавірусу потрапити на Кіпр зараз дуже складно. Тому я в Ризі - на 2-тижневому карантині. Живу на колишній базі «Сконто», дивлюся футбол, в тому числі записи ігор і тренувань «Пафосу». Перше тренування в новому клубі повинен провести вже наступного тижня.


Скажу чесно: у мене було бажання трохи відпочити. Хотілося потрапити в проект з перспективою росту - як в «Дніпрі-1», а не кидатися на першу ж пропозицію. Але буквально наступного дня після матчу з «Маріуполем» і моєї відставки, зі мною зв'язалися керівники «Пафосу». Власники клубу досить давно стежили за моєю роботою, а кілька років тому навіть запрошували очолити «Ригу» - ще до того, як там з'явився Скрипник (кіпрську і латвійську команду фінансує одна інвестиційна група. - прим. ТаТоТаке). Але я повинен був виконати свої зобов'язання щодо Андрія Русола та «Дніпра-1».


- Які завдання ставляться перед вами на Кіпрі?


- Керівників «Пафосу» цікавить не тільки результат, але і якість гри. В команді є певна специфіка: в колективі гравці 19 національностей, серед яких і українці - Рудько та Кузик. Так що треба зробити великий обсяг психологічної роботи з колективом. Думаю, в перший час моєї англійської має вистачити для цього.