13 жовтня 2020 11:59

Роберто МОРАЛЕС: "Семь дней и три матча - все против представителей мирового топ-5 - это слишком для сборной Украины"

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу Megogo і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Роберто Моралес підготував прогноз на матч Ліги націй Україна – Іспанія.

- Сім днів і три матчі – усі проти представників світового топ-5 – це занадто для збірної України. Класу і досвіду нам очевидно бракує. Був шанс таки взяти бодай одне очко у матчі проти Німеччини, але не судилося. Збірна ж Іспанії не тільки значно сильніша за команду Андрія Шевченка, а і як й збірна Франції дуже не зручна стилістикою гри.

Ні, цього разу 1:7 не буде. До екстремального складу (мінус 8-9 гравців основи, за словами Шевченка) українці звикають, домашній поєдинок теж є певним невеличким плюсиком. Ну й суперник теж змучився, адже грав у такому ж самому екстримному графіку, а попереду у футболістів «Фурії Рохи» не менш важкий клубний календар.

З втратою Малиновського Україна фактично втрачає шанс на несподіваний дальній удар і отримує ще більше ніж було проблем в організації атаки. Тому забити в Києві буде вкрай складно. Не забуваймо, що Давід Де Геа, попри спорадичні проблеми у «Манчестер Юнайтед», в збірній залишається дуже сильним голкіпером.

Іспанія другої каденції Луїса Енріке в гостях грає лише нічийки, але дуже схоже, що саме цього разу статистика зміниться. З цим тренером іспанці багато не забивають у офіційних матчах, єдиним винятком був розгром України в Мадриді. Тепер на чотири голи не чекаю. Іспанія переможе і, мабуть, збереже свої ворота у недоторканості.

Якщо ж ризикувати й ставити на конкретний рахунок, то хай буде 0:2.

P.S Цікавий факт – чотири матчі поспіль проти Іспанії Україна не забиває. Останнім нашим футболістом, що вразив ворота «Фурії Рохи» був Андрій Шевченко.