10 жовтня 2020 15:40
3

Вадим СКИЧКО: "Ярмоленко - главная надежда сборной Украины в атаке"

Знекровлена збірна України після ганьби у Франції має два надскладні завдання – матчі Ліги націй проти Німеччини та Іспанії. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко вважає, що перший офіційний матч збірної України у жовтні 2020 року не буде аж таким одностороннім, як протистояння з чемпіонами світу на «Стад де Франс».

- Почнімо з того, що Німеччина попри гостьовий статус є абсолютним фаворитом гри проти України. У Льова нема таких шалених втрат як у Шевченка, а ще німці у 2020 досі не перемагали, уявляєте? Три матчі – три нічиї. Кого, як не ослаблену Україну, їм обігрувати? Тим більше, що Україну на виїзді Німеччина теж досі не перемагала. Навіть без Ґюндоґана та Сане німці мають не просто забивати, а робити це неодноразово.

Збірна України отримала підсилення в особі Марлоса та Коваленка, тож Шевченку вже буде легше, ніж проти Франції. Можливо, обидва «Гірники» з’являться у старті. Вони точно мають посприяти атакувальній здатності «Жовто-синіх». Коли Німеччина минулого разу грала у Києві – Ярмоленко відкрив рахунок. Гадаю, Шевченко не відмовився би від такого сценарію у суботу, адже футболіст «Вест Гема» – головна надія України попереду.

Господарям нема чого втрачати – німці точно забиватимуть, тому грати від оборони не варіант. Краще спробувати відзначитися самим, адже захист Бундесманшафт неідеальний. У попередніх чотирьох матчах Німеччина неодмінно пропускала. Відверто здивований таким високим коефіцієнтом на голи від обох учасників гри.
Якшо кавалєнка в старті буде знов обгазон
Ну если Ярмола главная надежда- значит безнадега ?
Яке підсилення коваленко? на цій позиціїї є кращі.