10 жовтня 2020 15:10

Алексей АНДРОНОВ: "Не думаю, что игроки сборной Украины легко восстановятся после матча в Париже"

Популярний коментатор телеканалу Viasat Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Німеччини, Іспанії та Англії, зробив прогноз на матч Україна – Німеччина у Лізі націй.

- Україна останні дві зустрічі програла з розгромними рахунками. З Іспанію грали краще (0:4), а з Францією вийшло гірше (1:7). Судячи з усього, на матч з Німеччиною повноцінний склад Шевченко ще не зможе зібрати.

Суто з точки зору математики серія нічиїх у німців повинна завершитися. Команла Льова буде грати в повну силу. Можливості збірної України, яка пережила багато негараздів, пов’язаних із коронавірусом, сильно обмежені. Не думаю, що гравці легко відновляться після матчу в Парижі – фізично та емоційно. Такий результат буде тиснути.

Гадаю, що Німеччина виграє цей матч. Варіантів для ставок бачу два, обирайте, який мав більше до вподоби. Перемога Німеччини з форою (-1,5) та Німеччина заб’є в обох таймах.

Бажаю удачі вам та збірній України. Втім, не вірю, що команда Шевченка може досягти позитивного результату в матчі з німцями.