10 жовтня 2020 10:00
3

Игорь ЦЫГАНЫК: "Поверьте мне, украинские футболисты за вечер во Франции выросли очень сильно"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч Ліги націй Україна – Німеччина.

- Спершу хочу підтримати збірну України після матчу з Францією (1:7). Те, що сталося, насправді може статися з будь-якою командою, в будь-якій ситуації та в будь-який момент. Нічого катастрофічного не відбулося. Французи забили все, що тільки могли. Буває.

Для наших молодих гравців це дуже хороший урок на старті кар’єри. Цей матч дасть розуміння, куди потрібно рухатися та як розвиватися. Я підтримую Шевченка, який наважився на такий крок. Будь-який інший тренер влаштовував б істерики, вимагаючи скачувати зустріч. Однак Андрій Миколайович не побоявся і довірив місце у складі молодим виконавцям. За одного битого – двох небитих дають. Повірте мені, українські футболісти за вечір у Франції виросли дуже сильно.

З німцями буде зовсім інша історія. Це вже більша відповідальність, досвідченіший склад вийде. Було помітно, що Шевченко поберіг деяких гравців. Щоправда, центр захисту пріснуватий. Та нічого, розберемося, старші футболісти допоможуть молодшим.

Нагадаю, що Україна ніколи не програвала вдома Німеччині. Тричі були нічиї – 0:0, 1:1 і 3:3. Я вважаю, що українці не залишать поле без забитого м’яча.

Ризикну припусти, що знову буде нічия. Я вірю в позитивний підсумок. Окрім того, прогнозую, що обидві команди заб’ють.
Тебе поверить, себя обмануть.
Комплекс неполноценности вот что они в первую очередь приобрели Игорёк.
сьогодні побачимо