5 жовтня 2020 13:39
4

Безус довызван в сборную Украины на матч с Францией

У зв’язку зі складною ситуацією, що виникла в таборі національної збірної, головний тренер синьо-жовтих Андрій Шевченко перевів із резервного списку до основного гравця бельгійського «Гента» Романа Безуса.


Нагадаємо, Роман брав участь у вересневому зборі головної команди країни, однак не потрапив до заявки на ігри зі Швейцарією та Іспанією.

А почему не вызвать нескольких ребят из Зари и Десны?
Сховати
Ватель, це вже питання до ТШ і Шевченка особисто. Я б викликав і А. Кравця, він зараз у формі, мріє про збірну, а на одному Яремчуку не виїхати, 270 хв. він не витримає.
Раз довикликали Безуса, то це означає, що ТШ збірної реально у стані паніки. І, мабуть, настрій серед викликаних гравців не найкращий. Всі все розуміють, у т. ч. "кидок" з боку Шахтаря. У Яремчука зараз всі думки тільки навколо підписання нового контракту в Італії. Інші ризикують повернутися у клуби фізично і морально вичавленими, і це напередодні старту в єврокубках. Одним словом, зараз 3 матчі зірної за короткий час потрібні як п'ята нога собаці. Результати матчів можуть бути геть провальними, я не здивуюся, якщо програємо, приміром, 0:5 чи 1:7.
Сховати
Africanda-S, а мені навпаки думається, що на фоні таких суперників треба себе і готувати морально до ЛЧ, а не в іграх з Минаєм)