2 жовтня 2020 11:40

Игорь ЖАБЧЕНКО: "В овертайме нам немного не хватило сил, чем и воспользовался "Днепр-1"

У поєдинку 1/16 фіналу розіграшу Кубка України футболісти «Гірника-Спорту» були дуже близькі до створення сенсації, але на останніх секундах основного часу за рахунку 3:3 їхній захисник Сергій Суханов не реалізував пенальті, а в овертаймі «Дніпро-1» вирвав перемогу.


- Критикувати Сергія не збираюся ні я, ні його партнери по команді, - сказав головний тренер «Гірника-Спорту» Ігор Жабченко в коментарі офіційному сайту УАФ. - Це - футбол. До речі, саме Суханов забив один із наших м'ячів, реалізувавши пенальті, а те, що він програв дуель воротарю суперника на останніх секундах основного часу, - так схоже трапляється навіть із зірками світового футболу…


Незважаючи на поразку, я вдячний підопічним, що за рахунку 0:2 вони не запанікували, чітко дотримувалися установки й не тільки вирівняли становище, а й були ближчими до перемоги, ніж представник елітного дивізіону. Для мене також важливо, що порівняно з попереднім матчем у чемпіонаті я зробив одразу сім замін, давши змогу перепочити кільком лідерам, і приємно, що резервісти не підвели. Це свідчить, що в «Гірнику-Спорті» незамінних немає.


Звичайно, прикро, що в овертаймі нам трішки забракло сил, чим і скористався досвідчений опонент.