1 жовтня 2020 22:14
4

Игорь СУРКИС: "Рассчитываем взять Бэлуцэ в аренду до конца сезона"

Президент «Динамо» Ігор Суркіс дав ексклюзивний коментар для «ТаТоТаке», у якому розповів про можливого новачка команди Тудора Белуце.


- Молодий опорник «Брайтона» Тудор Белуце - креатура Луческу?


- Так, це була його ідея. В даний момент не можна говорити про те, що питання закрите, але ми вже відправили в клуб Белуце всі документи і чекаємо реакції. Розраховуємо взяти гравця в оренду до кінця сезону і будемо вносити в контракт право викупу, щоб не упустити футболіста, якщо він добре себе проявить.


- Із запрошенням румунського опорника Тудора Белуце селекційний етап можна вважати на час закінченим?


- Ні. Містер і в дану секунду переглядає певних кандидатів на деякі позиції. Якщо він побачить в когось потенціал підсилення гри, ми будемо працювати далі - в тому числі і в рамках нинішнього трансферного вікна, яке закриється через 5 днів.

Ну тут или румын Белецы или поляк Мадер, двух рослых игроков способных играть на позиции опорника не будут брать. Лучше бы конечно поляка,но там наверно цена большая.
Сховати
Тарас, Белеца може зіграти ЦЗ,скоріше всього його на цю позицію,а поляка в центральну ось
Сховати
Dynamo, ни то ни другое, Модер не опорник и никогда им не был, был 10-ой, потом опустили чуть пониже, просто рослый, отбирать не умеет от слова совсем, ты поди у него отбери, любит возится с мячиком сам, скорость низкая просто, вот еще не в топ-клубе пока
Сховати
ProtivBreven, Та да якось тупо з нього опорника робити по факту поляк на позицію Шапи і Андрієвського.