1 жовтня 2020 12:13
25

Источник: "Динамо" арендует румына из АПЛ

Напередодні першого за останніх чотири роки старту в Лізі чемпіонів команда київського «Динамо» поповнить свій склад 21-річним румунським опорним півзахисником (може зіграти і в центрі захисту) Тудором Бэлуцэ, права на якого належать клубові англійської Прем’єр-ліги «Брайтон».


Джерело «Главкома» в клубі «Динамо» стверджує, що на орендних засадах Белуце виступатиме й у Києві. У послугах гравця зацікавлений особисто Мірча Луческу, а перемовини вів його агент Аркадій Запорожану.

Кремезний, зі зростом 191 см Бэлуцэ народився в Крайові. У 2007-2013 роках він вчився грати в футбол у Школі Ґеорґе Попеску, у 2013-2015-му – в Академії Ґеорґе Хаджі, двох легенд, які вигравали разом із Луческу Кубок УЄФА-2000 в складі турецького «Ґалатасарая».

У 2015 році Бэлуцэ підписав перший професійний контракт з клубом «Віторул» з Констанци, провів за команду впродовж чотирьох років 62 матчі і забив 2 м’ячі. З «Віторулом» Тудор став чемпіоном Румунії-2017 і володарем національного Кубка-2019.

31 січня 2019 року Бэлуцэ підписав контракт на три з половиною роки з англійським «Брайтоном», але залишився у «Віторулі» до кінця сезону. За «Брайтон» румун у минулому сезоні провів один матч у Кубку Англійської ліги. Також в минулому сезоні виступав на правах оренди в голландському клубі «Ден Хаг», де провів чотири поєдинки в нідерландській Ередивізії.


Бэлуцэ залучався до матчів молодіжної збірної Румунії, у її складі поїхав на молодіжний чемпіонат Європи 2019 року в Італії. Там у матчі групового етапу з Хорватією забив гол і допоміг команді вийти у плей-оф.

31 травня 2018 року дебютував в офіційних матчах у складі національної збірної Румунії в товариській грі проти Чилі (3:2), замінивши на 71 хвилині Драґоша Неделку. З того часу провів за румунську збірну 7 поєдинків.

За інформацією ресурсу Transfermarkt, поточна трансферна вартість майбутнього новачка «Динамо» складає € 3,60 млн.


Визитка: Тудор Бэлуцэ

Ну по краней мере аренда, + молод -есть перспектива, да и сидора комуто но надо подменять, ибо тоже не пацан давно, а при всей симпатии к Шепелеву и Андриевсокму -они не опрник разрушители явно,а скорее боле созидательные пресонажи
Странный персонаж. В румынской молодежке выглядел весьма перспективно, но потом полный провал. Если плохую работу с мячом ещё как- то можно понять, то плохой отбор и провал в единоборствах при такой антропометрии... Может дело в адаптации в молодом возрасте. Украина куда ближе к Румынии в этом плане и у нас он освоится при румынском тренере. Будем посмотреть. Пока это никакое не усиление, а рытье на барахолке.
Для лавки самое оно, годик для подстраховке в аренде посидит, а потом назад.
Заиграет или нет, но то что в команде один опорник Сидорчук - это факт! Поэтому логичный трансфер
Нарешті в Динамо згадали про слово "оренда". А то понакупляють, а потім не знають куди сплавити.
Сховати
да ладно, Динамо немало в аренду брало, начиная от колумбийцев Харрисона Отальваро и еще одного) Сходу помню аренду Ади и Лукаса Переса, Махдуфи и Тайво, явно это не все, но самая удачная аренда это конечно Еременко. Потом заиграл и выкупили, остальных быстро вернули.
Аренда, надеюсь с правом выкупа за фикс сумму, тогда гуд. Заиграет, купим, нет, обратно.
На позицию опорника из всех кандидадур,которые озвучивались надо брать грека с Панатинаикоса.За разумную сумму можно взять хорошего игрока на проблемную позицию.А этот румын-думаю проделки агентов.
Сховати
Ширинкович, уже на 99 процентов он у нас... а хорошо это или плохо, кто лучше, кто хуже, покажет время. Человек подбирался под игру Луческу, с длинными забросами на фланги.
Сховати
dgonnny, Похоже на то,что уже почти подписан.Хорошо,что в аренду а не как всегда)Если не заиграет-то больших затрат не будет.
Ширинкович, напсиано, що ніби Луческу й
Сховати
особисто зацікавлений
https://www.youtube.com/watch?v=C74vlXAEi68 25/09/20 матч за Брайтон Ю23 с голом почти из центрального круга.
Одного Белуце отправили в Днепр, второго Белуце забрали)
Сомнительный трансфер, Камара выгляит поинтересней