29 вересня 2020 15:48

Андрей ВОРОБЕЙ: "Мы видели, что подопечные Мирчи Луческу в серьезных матчах действуют скорее от обороны"

Для того, щоб пробитися в груповий раунд Ліги чемпіонів, сьогодні «Динамо» потрібно втримати перевагу (2:1), здобуту тиждень тому в поєдинку з бельгійським «Гентом». Своєю думкою на цю тему з bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній нападник збірної України Андрій Воробей, який передбачив і підсумковий рахунок матчу на НСК «Олімпійський».

- У Києві, думаю, буде інша гра. Суперники вже добре знають один одного. «Гент», вважаю, не очікував від «Динамо» такої гри на своєму полі. М’ячем більше володіли кияни, хоча до цього ми бачили, що підопічні Мірчи Луческу в серйозних матчах діють радше від оборони. Певною мірою гості здивували господарів, скажімо так, нахабством.

Тепер «Генту» потрібно розкриватися, адже забивати потрібно щонайменше два м’ячі. Подивимося, як якісно зіграє бельгійська атака за відсутності Романа Яремчука та Романа Безуса. Хоча не думаю, що підопічні Вім де Деккера з перших хвилин спробують затиснути «Динамо». Суперник оголить тили, якщо в першому таймі не зможе забити.

План гри «Біло-синіх» покажуть перші хвилини, але мені все-таки здається, що акцент буде зроблений на оборону. Динамівці спробують наситити захист і середню лінію, щоб не дати противнику проводити швидкі атаки.

Проте спрогнозую перемогу «Динамо», яке в останніх матчах забиває мінімум два м’ячі. У свою чергу «Гент» за свої старання буде винагороджений тільки одним голом. Отож – 2:1.