23 вересня 2020 08:09

Вадим СКИЧКО: "Выездные матчи "Динамо" в еврокубках - это, без преувеличения, невероятное напряжение, а иногда просто муки на поле"

Футбольний коментатор телеканалу «MEGOGO Футбол» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» записав прогноз до матчу плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів «Гент» – «Динамо». Експерт вважає, що бельгійці не програють вдома.


- «Динамо», попри всю філософію переможців і те, як вони круто стартували з Луческу, як на мене, буде дуже складно в Бельгії.

Виїзні матчі «Динамо» в єврокубках – це, без перебільшення, неймовірна напруга, а інколи просто муки на полі. Згадати лише останні гостьові перемоги киян – проти «Астани» (у казахів було набагато більше моментів, але динамівці виграли завдяки одному голу), проти «Ренну» (французи, на мій погляд, мали вигравати) та проти «Партизану» (серби вели 2:0, але динамівці здійснили камбек).

Вважаю, що «Гент» – доволі міцна команда. Бельгійці змінили головного тренера, що має піти на користь. Ситуація в колективі нормалізувалася. «Гент» точно усвідомлює, що протистояння складається з двох матчів, отож у домашній грі потрібно віддати всі сили.