23 вересня 2020 08:05
2

Вячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Луческу может рассчитывать только на тех футболистов, которые находятся в обойме команды"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло в ексклюзивному інтерв’ю bookmaker-ratings.com.ua прокоментував матч з «АЗ» та оцінив шанси «Динамо» у протистоянні з «Гентом» у плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.


– Які у вас враження після переможного поєдинку з «АЗ» (2:0)?

– Результат був на першому місці. Зважаючи, що в «Динамо» переповнений лазарет і деякі гравці ще не готові повністю, це хороший підсумок зустрічі. Луческу дуже грамотно побудував матч. На мій погляд, Мірча як спеціаліст показав свій клас, у чому ніхто не сумнівався.

– Як оцінюєте перспективи киян у протистоянні з «Гентом»?

– Ситуація дещо змінюється, адже буде інша тактика та стратегія з огляду на двоматчеву дуель. «Гент» – непогана команда та сильніша, ніж «АЗ». Шанси оцінюю як 50 на 50.

– Перший матч 22 вересня відбудеться в Бельгії, а через тиждень – вдома. Це перевага для «Динамо»?

– Якщо звільниться лазарет, то «Динамо» до снаги вирішити питання виходу в Лігу чемпіонів уже в першій грі. Середній блок киян дуже важко пройти, тому логічно припускаю, що команда Луческу вже в Бельгії може вирішити долю протистояння. Тільки для цього потрібно реалізувати всі свої моменти. Поки команда не відчуває відсутність Циганкова та Вербича, які ще не готові на 100%.

– У «Гента» нещодавно звільнили головного тренера, не все гаразд у колективі. Чи на користь українців така ситуація?

– Ні, навпаки. Нова мітла по-новому мете. Футболісти бельгійської команди зараз будуть максимально вмотивовані.

– Чи не потрібне «Динамо» підсилення під Лігу чемпіонів?

– Я не Ігор Михайлович і не Григорій Михайлович. Я не рахую гроші братів Суркісів. Усе залежить від можливостей клубу. Луческу може розраховувати лише на тих, хто перебуває в обоймі. Якщо хтось іще буде, то це добре. Втім, я рекомендую підсилити лінію захисту. Особливо центральну вісь.

Що будемо робити в Лізі чемпіонів? Буде день, буде їжа.
Таки да!
Та ты шо? какая глубокая мысль!