21 вересня 2020 18:50
13

Шевченко объявил состав сборной Украины на матчи с Францией, Германией и Испанией: в списке 8 динамовцев

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко оголосив список гравців, викликаних для підготовки та участі в матчах, що відбудуться в першій половині жовтня.


У реєстрі — 28 виконавців. Роман Безус визначений наставником як резерв збірної, з якого він може бути переведений до основного складу в разі проблем зі здоров'ям у когось з основної когорти.


Серед викликаних — один новачок. Це — захисник Євген Чеберко, який цього літа підписав контракт з австрійським ЛАСКом. До того 22-річний оборонець упродовж трьох років виступав у складі луганської «Зорі». За юнацькі та молодіжну збірну України Чеберко провів загалом 39 ігор.


Другий цього року збір національна команда розпочне 5 жовтня.


Після зустрічі в аеропорту Бориспіль збірна відразу вилетить до Парижа, де до неї приєднаються гравці, що виступають в іноземних чемпіонатах. За два дні після прильоту, 7 жовтня, синьо-жовті зіграють на «Стад де Франс» у Сен-Дені товариський матч із Францією. Наступного ж після гри дня українці повернуться до Києва, де проведуть решту часу до завершення збору. На 10-е та 13 жовтня у столиці нашої держави призначено два матчі головної команди країни в Лізі націй УЄФА — проти Німеччини та Іспанії відповідно. Обидва поєдинки відбудуться на НСК «Олімпійський».


Склад збірної України


Воротарі: Андрій Пятов («Шахтар»), Андрій Лунін («Реал», Іспанія), Георгій Бущан («Динамо»).


Захисники: Сергій Кривцов, Микола Матвієнко, Сергій Болбат, (усі — «Шахтар»), Віталій Миколенко, Олександр Караваєв (обидва — «Динамо»), Едуард Соболь («Брюгге», Бельгія), Богдан Михайліченко («Андерлехт», Бельгія), Євген Чеберко (ЛАСК, Австрія), Ігор Пластун («Гент», Бельгія).


Півзахисники: Андрій Ярмоленко («Вест Хем», Англія), Євген Коноплянка, Тарас Степаненко, Марлос, Віктор Коваленко (усі — «Шахтар»), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков, Віталій Буяльський, Микола Шапаренко (усі — «Динамо»), Руслан Маліновський («Аталанта», Італія), Олександр Зінченко («Манчестер Сіті», Англія), Євген Макаренко («Кортрейк», Бельгія), Ігор Харатін («Ференцварош», Угорщина).


Нападники: Роман Яремчук («Гент», Бельгія), Жуніор Мораес («Шахтар»), Владислав Супряга («Динамо»).


Резерв: Роман Безус («Гент», Бельгія).

Нужен нападающий, возьмите Степанюка из Ворсклы, единственное светлое пятно в нападении в Украинском чемпионате. Кстати Динамо после уходов Кравца и Соля на заметку. Да и продайте Супрягу пока цена не упала, не будет с него толку никогда.
шева ввобще странный трое баночника из кртовни ТРОЕ карл, ну ладно Коноплянка, он хоть на замены выходит... но Болбаты и Коваленки -это уже диагноз...да вызви ты пару бегунков из Зари, те же Юрченко, Кабаев, кочергин малины бы не испортили явно, люди реально на ходу и неплохой уровеень с кротами показали...так нет же надо набрать баночников кртовских, а потмо рассказыват, что мы по уровню НА МНОГО слабее... от баночников сборной испании...ну не знаю, не знаю, походу шева сам себе яму начал копать....
Сховати
ZaDynaMMMo, шева должен набирать кротов по кротовской квоте, футбол - это политика
Ляпови і кавалєнки і погублять його. Треба визивати сильніших на даний момент.
Я конечно извиняюсь, если обижу чьи-то чувства, но Шева реально притрушенный и перепуганный!! Боится по идее обидеть кума или татарина, и поэтому вызывает столько пассажиров из кротовни. Болбат вообще не играет, Коваленко вообще ни играет, Коноплянка выходит иногда на замену на 75-85 минуте и не усиливает а наоборот ослабевает игру....! Зачем??
И вот ещё вопрос: называешь Болбата лучшим, но потом не вносишь его в заявку ни на один из матчей!! Хорошо, хоть не вызвал 15 динамовцев из которых выходит за сборную один, а вызвал основных. Но опять таки, сколько из них с играет?
Сховати
Все вірно підмічено. З Шахтаря викликається завжди більше гравців. ніж з Динамо. Водночас гратимуть всі з шахти і лише 2-3 з Динамо. Завдання - порушити ігровий тонус динамівців, позбавити їх ігрової практики на певний час. І Шевченко не притрушений, він просто бехребетний. У сім'ї він під каблуком Пазік, у збірній - під кумом і татарином.
Сховати
Africanda-S, 100 відсотків!
Коноплянка, Коваленко, Болбат - после последнего матча можно было кого-то и с зари взять.
Боже я от чесно не знаю чим так запав в серце Шеві Коваленко але він його тягне в збірну попри те що той уже місяць за шахту не грає ВІН ВЗАГАЛІ НЕ ГРАЄ АЛО!!!!!! Ну ще зрозуміло з Коноплянкою у нього певний авторитет да і по факту достойної заміни немає але і його виклик уже під великим питанням.... А ну і Болбат чувака візьмут щоб він кращого гравця збору взяв і поїхав весело......
Как же без Дроваленко... Чувак даже на замену не вышел вчера. Интересно, если он перестанет в заявку попадать, то Шевченко тоже будет его вызывать? Считаю, что Каштру надо это проверить ради такого важного вопроса.
Болбат и Коваленко это ж ужс.За какие заслуги ?
Кочергин наверно в шоке от такой несправедливости.
Тот же Конопля себя неплохо показывает.
Сховати
Тарас, Там все схвачено, за все заплачено.
Тарас, я удивлён, что после вчера, Шевченко не вызвал Корниенко, может еще довызовет)