20 вересня 2020 14:26

Александр ЗОЛОТОГОРСКИЙ: "Это матч с "Шахтером", и для "Зари" может быть всякое: героизм Шевченко, игра из последних сил"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», коментатор на телеканалі «2+2» і головний редактор FootballHub Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Зоря» – «Шахтар».

- «Зоря» в жахливому становищі перед матчем з «Шахтарем». І це треба визнавати. Врятувати може скоріше диво. Дива у футболі трапляються, тим він і цікавий, але ж ми тут говоримо про логіку і ймовірності.

Факт в тому, що і з «Маріуполем» були величезні проблеми в обороні. Центру захисту не вистачає різкості, фланги біжать вперед і потрапляють в полон.

Особливо проблемний – лівий фланг. Гречкін взагалі назад не повертався з «Маріуполем». Тому його і замінили. На позиції його замінив атакувальний півзахисник Хомченовський. А через кілька днів він здав позитивний тест на коронавірус…

Це матч з «Шахтарем», і може бути всяке: героїзм Шевченка, гра з останніх сил. Я віддаю невеликий відсоток ймовірності на сенсацію.

Але якщо грати, то звичайно на «Шахтар». І на голи, оскільки в «Зорі» проблемна оборона, а в донеччан крутезна атака…

Перемога «Шахтаря» і тотал більше 2.5 виглядає адекватно. Коефіцієнт – аж 1.95.