18 вересня 2020 15:38

Ярослав НАДОЛЬСКИЙ: "Знаю только простые фразы, но смогу пообщаться с Луческу по-румынски"

Півзахисник "Динамо" U-21 Ярослав Надольський прокоментував перемогу над "Львовом" (2:0).


"Хочу подякувати супернику та команді, що гра була чудовою. Ми зіграли дуже добре тактично, під свій контроль взяли гру. Але хотілося, щоб у нас було більше агресивності в атаці та більше забитих голів.


У нас завжди є настанова забити якнайшвидше, щоб потім нам було легше. Не вважаю, що цей гол нам завадив. Навпаки, ми були розкутіші, було багато моментів, але треба працювати над реалізацією.


Ми награємо на тренуваннях, що крайні захисники піднімалися вище. У нас було чимало гри через фланги. Вважаю, сьогодні були непогані дії наших флангових захисників. Але потрібно підвищувати командні дії.


Не вдавалося забити зі стандартів. Думаю, з тренерським штабом ми це розберемо, на тренуваннях будемо награвати, хто куди біжить, над подачею працювати.


З Мірчею Луческу ще не спілкувалися. Він просто з нами привітався, і все. Чи можу я з ним спілкуватися без перекладача? Можу, але я знаю тільки легкі фрази, тому трохи можу поспілкуватися румунською чи молдавською.


Гол Білошевського був важливим, перш за все, для нього, бо він багато пропустив. Ми всі його підтримали. Він не грав великий час після травми. І другий момент, що цей гол допоміг нам впевненіше себе почувати.


Попереду у нас далекий виїзд. Перший раз в Ужгород будемо їхати. Та це буде чудовий досвід для нас", - сказав Надольський.