15 вересня 2020 08:19

Вадим СКИЧКО: "Склоняюсь к варианту, что в основное время матча "Динамо" - АЗ будет ничья"

Один з найголовніших матчів Мірчі Луческу на чолі «Динамо» – протистояння з АЗ і спроба повернути киян до Ліги чемпіонів. Коли матчі на виліт складаються з одного матчу необхідно все встигнути за 90 або 120 хвилин, а другого шансу не буде. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко знає чого чекати від матчу на НСК «Олімпійський».

- Початок сезону для «Динамо» був непоганим. Перемога у Суперкубку над «Шахтарем», 4 очки з 6 можливих в УПЛ і жодної поразки на чолі з Луческу. Матч відбуватиметься у Києві, що теж є перевагою для «Біло-синіх». Багато хто вважає, що кияни впораються у основний час, але на мою думку матч буде непростим. Взагалі схиляюся до варіанту, що у основний час буде нічия. Втім, пропоную обирати не підсумковий результат, а голи.

Очевидно, що кияни як господарі та, за версією букмекерів, трохи більш ймовірні переможці двобою, мають забивати. Це константа. Хочеш грати у ЛЧ – забивай у домашніх поєдинках кваліфікації. Тим паче у нападі напевно вийде Супряга, який колись відверто не вразив у кваліфікації ЛЧ проти іншого колективу з Нідерландів, «Аякса», однак тепер усе має бути інакше. Оренда до «Дніпра-1» точно допомогла молодому форварду.

АЗ у новому сезоні провів лише одну гру кваліфікації ЛЧ проти «Вікторії». На цей матч усі спираються та наголошують, що нідерландці відскочили. Я б так не сказав, а звернув би увагу на інше – неабияку спроможність атаки АЗ. Три м’ячі чехам і кращий (разом з ПСВ) напад Ередивізі минулого сезону після «Аяксу». Усі лідери лишилися у складі алкмарців, тож у цій грі у них будуть усі можливості аби засмутити український клуб. Вважаю, що ОЗ на матч АЗ це логічно та очікувано.