15 вересня 2020 08:15

Андрей ДЕМЧЕНКО: "Опыт и хитрость Мирчи Луческу помогут киевлянам в матче с АЗ"

Сьогодні на НСК «Олімпійський» відбудеться матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів «Динамо» — «АЗ». Своїми очікуваннями від цього поєдинку з виданням bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній півзахисник нідерландського «Аякса» Андрій Демченко.

- З тих пір, як з «АЗ» працював Луї ван Галь, а це з 2005 року, ця команда стала котируватися в Нідерландах, як один з клубів, який завжди претендує на потрапляння в єврокубкову зону. Нинішній «АЗ» любить атакувати, проте я віддам мінімальну перевагу українській команді.

Найбільший плюс «Динамо» полягає в тому, що вони, на відміну від «АЗ», вже почали готуватися до Ліги чемпіонів через офіційні матчі. Все вирішиться в одній грі, тому налаштуватися на такий бій буде легше, ніж, наприклад, на два поєдинки. Суперники не стануть з перших хвилин бігти вперед, а будуть придивлятися один до одного. У одноматчевому протистоянні ціна однієї помилки зростає в рази.

Досвід і хитрість Мірчи Луческу, думаю, допоможе киянам у цьому матчі. Тим більше, що поєдинок пройде в Києві. І нехай на трибунах не буде глядачів, все-таки рідні стіни повинні допомогти киянам. Вважаю, що багато голів у цій зустрічі не буде. «Динамо» переможе — 1:0 або 2:1.