12 вересня 2020 17:00
5

У Попова - ангина. Денис пропустит до двух недель

Поки «Динамо» готується до матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти нідерландського АЗ вдома, який відбудеться у вівторок, 15-го вересня на НСК «Олімпійський», з'явилися новини про стан здоров'я Олександра Тимчика та Дениса Попова.


Як повідомив клубному сайту головний лікар київського «Динамо» Андрій Шморгун, у Дениса Попова ангіна. Захисник проходить лікування в клініці «Борис» і пропустить 10-14 днів.


Що стосується Олександра Тимчика, який був замінений на 35-й хвилині матчу 2-го туру Favbet Ліги проти «Десни», динамівець отримав пошкодження привідного м'яза стегна. Терміни відновлення будуть відомі після МРТ обстеження, яке буде проведено через 72 години після отримання травми для точності діагнозу.

ну ангина лечится неделю при нынешнем медицинском обслуживании клиникой Борис)))) не верю) писали ранее 1,5 месяца пропустит... а сегодня ангина)))) что то не клеится)))
Дело в том, что Шабанов ни чем не лучше Сироты или Забарного...
Сховати
Суповой набор, у Шабанова та перевага, що він більш досвідчений і холоднокровніший у гарячих ситуаціях.
І Денису, і Олександру, звичайно - якнайшвидшого одужання. Але такого валу травм і хвороб серед захисників Динамо просто не пригадую. Дивує ситуація із Шабановим. Начебто вухо вже залікував, ноги у порядку, але навіть у запасі немає. Ще не набрав фізичних кондицій і форми?
Сховати
Africanda-S, ты видел видео, с товы с Олимпиком? Исаенко от Шабанова как на мопеде убежал. Так что очевидно, что еще не в форме.