7 вересня 2020 08:30

Вторая лига. Руслан Фомин оформил дубль за "Металл", "Подолье" разгромило "Карпаты"

Автором першого голу в поточному друголіговому чемпіонаті став учора нападник «Металу» Руслан Фомін, який відкрив рахунок на 28-й хвилині поєдинку групи «Б» із черкаським «Дніпром» (до речі, новоспечений капітан слобожан міг зробити це трьома хвилинами раніше, проте не реалізував пенальті). А на 63-й хвилині невгамовний Фомін оформив дубль. Однак гості на цьому не зупинилися, і Владислав Нехтій та Микола Ярош довели справу до розгрому. 0:4.


Загалом же субота виявилася нещасливою для команд-господарів, адже свої матчі програли одесити з «Реал-Фарми» та нікопольці. Хоча заради справедливості слід зазначити, що їхніми візаві були колективи, які поставили перед собою завдання підвищитися у класі.


З-поміж інших протистоянь виокремимо те, що відбулося в Луцьку. На 16-й хвилині нападник вінницької «Ниви» Ярослав Браславський відкрив рахунок, проте невдовзі Максим Войтіховський, який, до речі, учора виходив на заміну в поєдинку першолігової «Волині» з «Кременем», відновив рівновагу. Після цього взяття воріт гостей лучани додали обертів, узявши на озброєння атаки лівим флангом, і Назарій Богомаз вивів господарів уперед. А останнє слово залишилося за Вадимом Лучком. Вольова звитяга «Волині-2» — 3:1. А в лідери групи «А» вийшов «Діназ», який у другому таймі забив п’ять м’ячів у ворота «Буковини», пропустивши лише один.


Друга ліга. 1 тур


Група «А»


06.09.2020


«Епіцентр» — «Калуш» — не відбувся

«Оболонь-2» — «Ужгород» — 0:1

«Карпати» Л — «Поділля» — 0:3

«Волинь-2» — «Нива» В — 3:1

«Карпати» Г — «Чайка» — 2:2

«Рубікон» — «Чернігів» — 0:2

«Діназ» — «Буковина» — 5:1


Група «Б»


05.09.2020


«Нікополь» — «Металург» — 0:3

«Реал-Фарма» — «Кривбас» — 0:1

«Дніпро» — «Метал» — 0:4


06.09.2020


«Перемога» — «Балкани» — 0:0

«Миколаїв-2» — «Енергія» — 1:2

«Таврія Сімферополь» — «Яруд» — 1:1