6 вересня 2020 11:43
3

Шесть игроков "Динамо" - в заявке сборной Украины на матч с Испанией

Сьогодні на мадридському стадіоні «Альфредо Ді Стефано» збірна України зіграє проти команди Іспанії у другому турі Лізі націй-2020/2021 (початок зустрічі — о 21.45).


Склад збірної України (за номерами):


1. Георгій Бущан, 2. Едуард Соболь, 3. Ігор Пластун, 4. Сергій Кривцов, 5. Сергій Сидорчук, 6. Євген Макаренко, 7. Андрій Ярмоленко, 8. Руслан Маліновський, 9. Роман Яремчук, 10. Євген Коноплянка, 11. Марлос, 12. Андрій Пятов, 13. Владислав Супряга, 14. Ігор Харатін, 15. Віктор Циганков, 16. Богдан Михайліченко, 17. Олександр Зінченко, 18. Олександр Тимчик, 19. Жуніор Мораес, 20. Віктор Коваленко, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Андрій Лунін.


Додамо, що першочергово у заявці під номером 6 значився Тарас Степаненко, але згодом його замінили на Макаренка.


Таким чином, до заявки на гру не потрапили Сергій Болбат, Валерій Бондар і Роман Безус.

Шесть игроков Динамо в заявке сборной, это ничего не значит, со швейцарцами играл только один Тымчик, не факт, что сегодня выйдет больше динамовцев, ведь для Шевченко базовой командой для сборной является Шахтер, даже не смотря на то что некоторые донецкие не тянут, на сегодняшний день , для игрока сборной. Таковы реалии.
Сховати
Amadey77, так, це вже давно помічено. Відтоді, як українським футболом заправляє Павелко. А Шевченко не має фаберже, щоб чинити опір диктату Павелки і Ахметова.
Сховати
Africanda-S, йому не фаберже не вистачає, а мізків, бажання. він за гроші багато чого може. та й павелка кум. та й кум дав йому сильніший тренерський штаб в історії. подивився б я на тренера без мальдери і тасотті